31 Aralık 2023 Pazar 09:28
Dilek Taşı 17.Bölüm Fragmanı

Dilek Taşı 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Mustafa, Figen'i kendisinden uzaklaştırıyor!

Yaralı halde olan Mustafa ve Figen, Kemal'in adamlarından kaçmayı başarırlar ancak polis her yerde ikisini aramaktadır. Mustafa, Figen'i tehlikelerden korumak için onu yanından uzaklaştırma kararı alır. Yaşananlara anlam veremeyen Figen'in ise kalbi kırılır. 

Dilek Taşı çarşamba saat 20.00'de Kanal D'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Figen, Mustafa’ya sorduğu sorunun yanıtını beklemektedir. Mustafa ise Figen’i korumak için gerçeklerden bahsedemez. Figen ve Mustafa arasında esen soğuk rüzgâr ikisini de çok üzmektedir. Figen, aldığı kararla kendi yolunu çizdiğini düşünürken Mustafa’dan gelen bir telefon ikilinin kaderini etkileyecektir. Büyük aile sırlarının açığa çıktığını öğrenen Harun bazı kararlar alır.

Bu kararlar, birilerini ailenin dışına iterken birilerini de aileye dahil edecektir. Rona ailesinde dengeler değişirken Kenan da yeni bir plan yapar. Bu planın sonunda Sevda ile tüm geleceğini değiştireceğini düşünürken hesapta olmayan bir engelle karşılaşır. Aras, öğrendiği gerçeklerin ağırlığını daha fazla taşıyamaz. Kenan da elindeki kozları, geleceğine engel olmasınlar diye kullanacak kadar gözü karartmıştır. Bu iki büyük sır Rona ailesinin kapısından girerse yer yerinden oynayacaktır.

Kanal D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Dilek Taşı dizisinin yeni bölümü 3 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.