09 Ocak 2024 Salı 22:03
Dilek Taşı 18.Bölüm 2.Fragmanı

Dilek Taşı 18. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Figen, annesiyle birlikte köşkü terk ediyor!

Figen, yıllar sonra bulduğu annesiyle birlikte köşkü terk edip etmemek arasında kalıyor. Annesinin yaşadıklarını göz önünde bulunduran Figen, köşkü terk etme kararı alıyor. 

Dilek Taşı yeni gününde çarşamba saat 20.00'da Kanal D'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Rona köşküne gelen mektubun etkisi devam ederken, kapı yeniden çalar. Polislerin gelişi Rona ailesinden ziyade müştemilatı ilgilendirir. Figen ve Mustafa’dan gelen haber, Asuman’ı darmadağın eder. Figen ve Mustafa, kurşunlardan kurtulduktan sonra yaraları yabancı bir dost eli tarafından birlikte sarılır.

Aziz, Figen ve Mustafa’yı bulup evine götürür. Figen, Mustafa’nın hayatı için endişe ederken hesapta olmayan bir engelle karşı karşıya kalır. Figen, bu büyük engelin etkilerini atlatamamışken büyük bir aile sırrıyla yüz yüzedir. Dündar’ın serbest bıraktığı Kenan, yine bir oyunla Sevda’nın karşısındadır. Kenan, Sevda’nın kendi içindeki gelgitlerinden habersiz Rona köşkünün sefasını sürmektedir. Rüçhan ise Dündar’ın evindeki büyük sırrı bilmeden duygularını yaşamaktadır. Aras’ın, Harun Rona’ya karşı anlaşma yapacağı yeni isim ise dengeleri değiştirecek gibidir.

Kanal D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Dilek Taşı dizisinin yeni bölümü 10 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.