03 Eylül 2022 Cumartesi 21:49
Duy Beni 10.Bölüm Fragmanı

STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Duy Beni dizisinin yeni bölümü 8 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Ekim önemli bir yol ayrımındadır. İçinde bulunduğu zor durumdan çıkmak için iki seçeneği vardır. Ya kendini feda edip arkadaşını kurtaracak, ya da arkadaşının hayatının mahvolmasına seyirci kalacaktır. Bir karar verir.

Leyla, artık resmi olarak zorbaların arasında en yakın arkadaşına karşı savaşmaktadır. Ekim yenilgiyi kabullenip geri çekilmeden önce kendine son bir gün ayırmak ister. Fakat Melisa'nın beklenmedik hamlesiyle mutluluğu yarım kalır.

Selim ve Bahar okula gelen müfettişin zorbalığa dur demesi için çalışmalarına devam ederlerken, Fikret onlara engel olmak için elinden geleni yapar. Selim ve Bahar, Ekim'den yardım istediklerinde beklemedikleri bir tavırla karşılaşırlar.

Selçuk, Leyla'nın kazasıyla ilgili çok önemli bir detay öğrenir. Bu detay onu kaza günüyle alakalı önemli bilgilere götürecektir. Fikret ise onun planını bozmak için elinden geleni yapar.

Kanat Ekim'deki değişimin sebebini anlamak için uğraşır fakat başaramaz. Sonunda ona Hazal yardım eder. Kanat, olayı öğrendiğinde Ekim'i kaybetmemek için bir plan yapar. İkilinin arası düzelmişken okulda büyük bir sürpriz onları beklemektedir.

Başrollerinde Berk Hakman ve Rabia Soytürk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Duy Beni bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.