09 Ocak 2024 Salı 22:14
Gaddar 2.Tanıtım Fragmanı

Ay Yapım tarafından Fox TV ekranları için hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda daha önce Çukur ve Üç Kuruş adlı başarı dizileri de çeken Sinan Öztürk otururken senaryosu Hürer Ebeoğlu tarafından kaleme alınmaktadır.

Dizi, sevdiği kadını ve ailesini geride bırakıp askere giden Levent'in döndüğünde başına gelen beklenmedik olaylar sonrası bir gaddara dönüşmesini konu alıyor. Aksiyon sahneleriyle nefes kesecek olan dizi müzikleriyle de çok konuşulacak.

Dizide başlıca roller ise şöyle: Çağatay Ulusoy (Levent), Onur Saylak (Müdür), Sümeyye Aydoğan (Aydan), Laçin Ceylan (Fatma), Hakan Salınmış (Davut), Fatih Berk Şahin (Rüzgâr), Deniz Özerman (Fikriye), Aytek Şayan (Gürkan) ve Neslihan Yeldan (Oya)

Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Gaddar dizisinin ilk bölümü yakında sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.