20 Aralık 2023 Çarşamba 00:43
İnci Taneleri İlk Fragman

İnci Taneleri Fragmanı yayında!

Kanal D'nin kış sezonu için planlanan yeni dizisi "İnci Taneleri" yakında başlıyor! Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de Azem Yücedağ karakterine hayat vereceği İnci Taneleri dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! "Bir gün öylece durup dururken, hiçbir alamet yokken ortada kıyamet de koparmış. Meğer seninle her günümüz bir cennette geçermiş. Meğer senden sonra zaman yaşamak pahasına ölmekmiş. Şimdi yattığım ranzam mezarın kadarmış senin aşkın değil yalnız, failin olmak da varmış."

Başarılı pek çok dizi ve filmin yaratıcısı Yılmaz Erdoğan 20 yıl sonra ekrana İnci Taneleri dizisiyle dönüyor! Hazırlıkları 2 yıl süren ve senaryosu da yine kendisi tarafından kaleme alınan dizide Yılmaz Erdoğan yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ karakterine hayat verecek. Diğer oyuncular arasında Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

İnci Taneleri yakında Kanal D'de başlıyor!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.