18 Aralık 2019 Çarşamba 20:00
Kalk Gidelim 91.Bölüm 2.Fragmanı

Kalk Gidelim 91. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı izle! Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü 21 Aralık Cumartesi akşamı TRT 1'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Mustafa Ali ve Nurcan, Nurhatçe konusunda Sevda ve Seyfettin ile yüzleşiyor. Mustafa Ali, Seyfettin’e bu sırrı kendisiyle paylaşmadığı için küsmüştür. Nurcan’ın ise Sevda’ya yaklaşımı başka olacaktır. İki elti kardeşleri bir araya getirmenin yollarını arayacaklardır.

Diğer yandan Şerif, köyün gençlerinden Behice’nin gönlünü almak için yardım ister. Kızlar bu mevzuyu erkeklerin romantik olmamasına bağlar, ve erkekler romantizm yarışına girerek hem Behice’yi Şerif’le barıştırmanın hem de eşlerine romantik olduklarını ispatlamanın yollarını ararlar. Şerif’in babası Samet, Behice’yi çok sevmiştir ve kesinlikle gönlünün alınmasından yanadır.

Meryem, Ercan’a çocuk isteğini söyledikten sonra Ercan ortadan kaybolmuştur. Ercan hem köydedir, hem de yoktur.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.