27 Haziran 2022 Pazartesi 20:48
Kasaba Doktoru 13.Bölüm Fragmanı

Kasaba Doktoru 13.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kasaba Doktoru dizisinin yeni bölümü 1 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Test sonuçları gelince acil servisin karantinaya alınmasına neden olan hastalığın MERS olmadığı ortaya çıkar. Tüm ekip rahat bir nefes almışken başka bir sorun ortaya çıkar, Erol Bey ileri derecede akciğer kanseridir. Bu durum Yalçın’ın ekmeğine yağ sürerken onunla Hakan’dan gizli iş birliği yapan Arzu’yu zor durumda bırakır. Erol Bey ameliyatı olmak istemektedir fakat Hakan etik değerleri ile hastasının talebi arasında kalır. Uluçınar’ın geleceği için zorlu bir karar vermek zorundadır. Leyla, Mediha’nın tedavisi ile ilgili sırları öğrendikçe bildiklerinin altında ezilmeye başlar. Bu durum onun Ömer’e soğuk davranmasına sebep olurken Ayperi’nin atağı onu kıskandırır. Hakan kararını vermeden önce bir süre ortadan kaybolur. Bu sırada tüm sorumluluğu Ömer almak zorunda kalır. Hakan geri dönecek midir?

Başrollerinde Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kasaba Doktoru bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.