17 Kasım 2023 Cuma 11:12
Kendi Düşen Ağlamaz 21.Bölüm Fragmanı

Kendi Düşen Ağlamaz 21.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır.

 Son bölümde neler yaşandı?

Alize’ye hak ettiği hayatı yaşatamadığı için kendini suçlayan Serkan, büyük bir karar verir. Bu karar ona yeni bir işin kapılarını açar. Anca Serkan, bu kapının ardında kimin olduğundan henüz habersizdir. Artık para sıkıntısını çözmüş olan Serkan, Alize için düşünmeden para harcamaya başlar. Bu durum Alize’nin hoşuna gitse de Serkan’ın harcadığı paranın miktarı Alize’yi işkillendirir. Sonunda Alize, Serkan’ın büyük bir fedakarlık yaptığını öğrenir ve çok üzülür. Alize bu durumu düzeltmek için Serkan’dan habersiz bir çözüm yolu bulur. Ancak Serkan, bunu öğrendiğinde işler, Alize’nin tahmin ettiği gibi olmayacaktır.

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin yeni bölümü 23 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.