08 Aralık 2023 Cuma 20:29
Kendi Düşen Ağlamaz 24.Bölüm Fragmanı

Kendi Düşen Ağlamaz 24.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Alize, Serkan’ın Mesut’la sözleşme imzalamasına engel olamayınca gerçekleri açıklamaktan başka çaresi kalmamıştır. Alize, Serkan’a Mesut’un kim olduğunu söylediğinde ikinci şoku yaşar. Serkan, Alize’nin kendisini bu kadar saf zannetmesini hem hazmedememiş hem de Alize’nin gizli saklı iş çevirmesine çok öfkelenmiştir. Alize, özür dilemediği sürece Serkan da geri adım atmayacaktır. İki inatçı aşığı zor günler beklemektedir. Alize, sonunda Serkan’ın onsuz hayata alıştığını düşündüğü anda hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır. Aşıklarımız henüz bilmese de tehlike oldukça yaklaşmış, Mesut son kozunu oynamıştır.

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin yeni bölümü 14 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.