08 Aralık 2023 Cuma 20:20
Kirli Sepeti 11.Bölüm 2.Fragmanı

Kirli Sepeti 11. Bölüm 2. Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Songül, Hayriye ve Medine herkes tarafından ezilmelerine isyan ederler ve baş kaldırma kararı alırlar. Kalbi kırılan Hayriye artık kimsenin kimsenin kalbini kırmaktan çekinmez, Kıymet’i ifşa edip patronlarına taraflarını seçmesini söyler. Onların kimi seçtiği kadar Hayriye’nin de hangisinin arkasında duracağının önemli sonuçları olacaktır. Murat’ın yanında melek, Murat yokken ise şeytan olan Aylin’in ithamlarından usanan Medine, arkadaşlarının da yardımıyla sadece dürüstlüğüyle değil güzelliğiyle de dikkat çekici olmaya karar verir. Çocuklarının boynu hiç bükülmesin diye hep kendi boynunu büken Songül artık Yılmaz da olsa Canan da olsa boynunu bükmemeye, dik durmaya ant içer. Ancak en mutlu gününde yine hayatına büyük bir gölge düşecektir

Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kirli Sepeti dizisinin yeni bölümü 10 Aralık Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.