07 Nisan 2024 Pazar 17:23
Kızıl Goncalar 14.Bölüm 2.Fragmanı

Kızıl Goncalar 14. Bölüm 2. Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Meryem’i Levent’le yakalayan Naim, Meryem’i zina ile suçlar. Meryem, suçlamayı reddetse de bu Naim’in zulmüne engel olmayacaktır. Levent canhıraş biçimde Meryem’i kurtarmaya çalışsa da Sadi Hüdayi ve tarikat ona yardımcı olmaya gönülsüzdür. Dahası tarikattan korkan Meryem de boşanmaya yanaşmamaktadır.

Zeynep’in matematik öğrettiğini duyduktan sonra onla yüzleşmek üzere olan Cüneyd’e Meryem’in haberi gelir. Cüneyd, Levent’in bunca zamandır kendisine yalan söylediğini öğrenmiş olur. Zeynep ise babasının Nadire ile ilişkisini ortaya çıkarıp Meryem’i babasının elinden kurtarmak için Cüneyd’den yardım istemek zorunda kalır.

Meryem yüzünden Beste’yle de arası açılınca hayatta tutunduğu her şeyi yitirmek üzere olan Levent ise Suavi’nin ötanazi kararıyla yüzleşmekten kaçınırken Cüneyd’le konuştukları “rabıta” fikrine yakınlaşır.

Now TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümü 15 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.