28 Kasım 2023 Salı 00:01
Kızılcık Şerbeti 41.Bölüm 2.Fragmanı

Kızılcık Şerbeti 41. Bölüm 2. Fragmanı yayınlanmıştır.

on bölümde neler yaşandı?

Fatih (Doğukan Güngör) ve Doğa (Sıla Türkoğlu) ilişkisi görünürde sakinleşmiş gibi dursa da ikisi de farklı hesaplar peşindedir ve eteklerindeki taşları dökmeleri yakındır.

Fatih ve Doğa ilişkisi görünürde sakinleşmiş gibi dursa da ikisi de farklı hesaplar peşindedir ve eteklerindeki taşları dökmeleri yakındır.

Nilay’ın bebeğinin sünnet olayı aile içinde farklı görüşlere neden olur. Olay çok da büyümeden Nilay, anne olarak kararını verecek ve kocasını da yanına alarak harekete geçecektir.

Maddi sıkıntı çekmeye başlayan Umut, harcamalarını kısmak için işe kaloriferleri kısmakla başlayacak ancak bu durum Nursema’nın hastalanmasına sebep olacaktır. Pembe ve Abdullah olaya dahil olmaya çalışsalar da Nursema onları uzak tutmak konusunda kararlıdır.

Kıvılcım’ın Rüzgar’ın kanalında yaptığı programa bağlanan birinin istediği yardım, Kıvılcım’ın hassas noktasına dokunup onu ve Rüzgar’ın harekete geçmesine neden olacaktır.

SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü 1 Aralık Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.