23 Aralık 2023 Cumartesi 00:46
Kızılcık Şerbeti 45.Bölüm Fragmanı

Kızılcık Şerbeti 45.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Alev ve Abdullah, birlikteliklerinin aileleri tarafından sandıkları kadar kolay kabul görmeyeceğini anlasalar da çıktıkları yoldan dönmeye niyetleri yoktur.

Ömer’in hastalığının ortaya çıkması ve geçirdiği ameliyat tüm aileyi bir araya getirecektir. Ömer hayata dönmüştür. Artık tek amacı kaybettiği aşkı Kıvılcım’ı tekrar geri kazanmaktır. Ancak işi zordur, çünkü Kıvılcım başta arkadaş olarak gördüğü Ertuğrul ile yeni bir ilişkiye başlamanın arifesindedir.

Pembe ilk şoku atlattıktan sonra durumu kabul etmeyip savaşmaya başlayacaktır. Artık tek hedefi Alev ve ailesini kendilerinden uzak tutmaktır. Mustafa’ya baskı yaparak Sönmez ile olan lokanta ortaklığına son verdirir. En büyük düşman olarak da Doğa’yı görmektedir. Fatih annesinin yarattığı gerginliği her ne kadar bertaraf etmeye çalışsa da Pembe kararından asla taviz vermemeye yeminlidir.

SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü 29 Aralık Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.