30 Aralık 2023 Cumartesi 09:58
Kızılcık Şerbeti 46.Bölüm Fragmanı

Kızılcık Şerbeti 46.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Doğa, Pembe’ye açıktan savaş ilan eder.

Abdullah’ın olaysız ayrılma çabaları ters tepecek, Pembe Alev’e daha da bilenecektir. Alev ve çevresindeki herkesi kendi ailesinden uzak tutmaya ant içmiştir. Bu konuda en büyük yardımcısı Nilay olacaktır.

Ömer, Kıvılcım’a ondan neden ayrıldığını itiraf eder. Ancak bu itiraf Kıvılcım tarafından kabul görmez. Onun yerine karar vermiş olmasından dolayı Ömer’i affetmez ve Ertuğrul ile olan ilişkisine devam etme kararı alır.

Rüzgar ve Pembe dostluğu günden güne gelişmektedir. Kanalın yılbaşı partisine tüm ailesiyle katılan Pembe’yi Rüzgar’ın onur konuğu olarak takdim etmesi Pembe’nin çok hoşuna gider.

Pembe’nin Fatih’e bir kız arkadaş bulma çabalarını anlayan Doğa için artık bu son damladır. Doğa, Pembe’ye açıktan savaş ilan eder.

SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü 5 Ocak Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.