07 Ocak 2024 Pazar 14:31
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 8.Bölüm 2.Fragmanı

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 8. Bölüm 2. Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Selahaddin ve yoldaşları, Gregor ve en güçlü adamlarıyla kanlı bir savaşa tutuşmuştur. Selahaddin, Gregor’u mağlup edip Askalan’ı almak üzeredir ancak sarayda gerçekleşen Türkmen beyleri suikastı her şeyi alt üst eder. Haçlılara karşı birlik sağlanması maksadıyla çağırılan obalar şimdi kılıçlarını intikam için çekmiş ve Sultan Nureddin’in karşısına dikilmişlerdir. Selahaddin bu büyük tehlike karşısında sarayda gerçekleşen suikastın sorumlularını aramaya başlar. Uzun zamandır uyuyan çok gizli ve tehlikeli bir örgüt Dağın Efendisi’nin önderliğinde yeniden uyanmış, gölgelere gizlenerek gerçekleştirdikleri suikastlarla Müslümanlar arasındaki barışı ebediyen bitirmek niyetindedir! Selahaddin, her adımı tuzaklarla kurulu yolda sarayın ve obaların en derinine kadar sızmış hainleri bulup Dağın Efendisine ulaşmak için kolları sıvar. Sultan Nureddin sarayının en derinlerine kadar uzanan bu ihanet ağını çözüp kardeş kanı akmasını engelleyebilecek midir? Dağın Efendisi, Zengiler’i Türkmen obalarıyla savaştırma planında başarılı olabilecek midir? Selahaddin, çok gizli ve tehlikeli bir yapılanma olan Haşhaşiler’in sırlarını aşikâr edip Dağın Efendisi’ne ulaşabilecek midir?

TRT1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni bölümü 8 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.