18 Aralık 2019 Çarşamba 22:28
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15.Bölüm 2.Fragmanı

Yıldız, Kuzey’in güvenini kazanamasa da kızların güvenini kazanmıştır. Kuzey’in kızları –tam kadro- Yıldız’a destek vermektedir. Fakat bu, Kuzey ve Yıldız savaşında, henüz barış sağlandığı anlamına gelmemektedir. Bilakis savaş daha da kızışmıştır. İkili, yaylayı birbirlerine dar etmeye yeminlidir. İki inatçı keçi, yine bir köprünün üstündedir ve o köprü birinden birine fazladır. İkisi de geri adım atmaz, hep bir sonraki hamleyi hesaplarlar. Birbirlerinden kıyasıya öç almak ve birbirlerini pes ettirmek için ellerinden geleni yaparlar.

Yayla ve şehir sakinlerinin nerdeyse tamamı Kuzey- Yıldız savaşında taraf olur, taraf olmayanlar, bertaraf olur. Kuzey, Yıldız’ı en zayıf noktasından vurup onu delirtir. Bu hamleyle deliren Yıldız, Kuzey’i buna bin pişman eder. İkili arasındaki savaş, çığırından çıkma noktasına gelir. Kuzey’in kızları, Sefer, Nahide herkes bu çatışmanın ortasında kalmıştır. Yıldız’ın eli daha güçlüdür çünkü onun cephesi daha kalabalıktır. Fakat bu savaşı, en kalabalık olan taraf değil, en inatçı olan taraf kazanacaktır. Tarafların ardı arkasına gelmeyen hamlelerinin etkisi nasıl olacak, savaşı kim kazanacaktır?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı izle! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü 21 Aralık Cumartesi akşamı SHOW TV'de!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.