05 Aralık 2023 Salı 14:07
Ne Gemiler Yaktım 2.Bölüm Fragmanı

Ne Gemiler Yaktım 2. Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Kızı Zeynep’le birlikte günlerdir kocası Rutkay’dan (Berk Hakman) kaçan Fidan (Devrim Özkan), bir tesadüf eseri Yasemin’in (Deniz Baysal) kızı Rengin’in hayatını kurtarır.

Kızı Zeynep’le birlikte günlerdir kocası Rutkay’dan kaçan Fidan, bir tesadüf eseri Yasemin’in kızı Rengin’in hayatını kurtarır. Bu sayede başlayan dostlukları iki kadının da hayatlarının dönüm noktası olacaktır. Fidan’ın geçmişinden habersiz olan Yasemin, ‘kadın kadının yurdudur’ diyerek onu ve kızını evine alır. Ne var ki Fidan’ın yüzünden kendi kızının tehlikeye düşmesini engelleyemez. Kızını kurtarmak için yapacağı hamle, yollarının Komiser Toprak’la kesişmesine neden olur. Şimdi Yasemin ve Fidan’ın dostluğu bir suç ortaklığına dönerken ikisinin de hayatı sonsuza kadar değişmiştir.

Show TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ne Gemiler Yaktım dizisinin yeni bölümü 11 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.