11 Aralık 2023 Pazartesi 23:43
Ne Gemiler Yaktım 3.Bölüm Fragmanı

Ne Gemiler Yaktım 3.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Yasemin, Fidan ve Zeynep’i evde bulamayınca sokak sokak gezerek onları aramaya çıkar. Fidan’la Zeynep’i bir parkta bulan Yasemin, onları eve geri götürür. İki kadının yolları tekrar birleşir.

Rutkay’dan duyduklarıyla kafası karışan Yasemin, Fidan’a mı yoksa Rutkay’a mı inanması gerektiğini bilemez. Fidan gerçekten Neriman’ı öldürmüş olabilir mi sorusuyla evine dönen Yasemin; Fidan ve Zeynep’i evde bulamayınca sokak sokak gezerek onları aramaya çıkar.

Fidan’la Zeynep’i bir parkta bulan Yasemin, onları eve geri götürür. İki kadının yolları tekrar birleşir.

Rutkay ise onların peşini bırakmaz ve Tevfik’in evine giderek korku dolu anlar yaşatır.

Halil’in izini süren Toprak, Nazarlık Esnaf Lokantası’nın etrafında dolaşırken Yasemin’le tanışır. Rutkay, Fidan ve Zeynep’in konağa dönmesi için elindeki kozu kullanacaktır.

Show TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ne Gemiler Yaktım dizisinin yeni bölümü 18 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.