30 Aralık 2023 Cumartesi 09:44
Ne Gemiler Yaktım 5.Bölüm Fragmanı

Ne Gemiler Yaktım 5.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Toprak (Erkan Kolçak Köstendil), havalimanından yaşanılanlardan sonra Yasemin’i (Deniz Baysal Yurtçu) yakın takibe alır.

Neriman’ın konak içindeki oyunu Fidan (Devrim Özkan) için kâbusu tekrar başlatır. Ancak bu oyun Neriman’ın Rutkay (Berk Hakman) ile olan ilişkisini de etkileyecektir. Tevfik'lerin apartmanına yeni taşınan genç kadın ve çocuğu merak uyandırırken; yalnızlıktan ve çaresizlikten bunalan Yasemin, Rutkay'ın bir isteğini daha yerine getirmek zorunda kalır. Zeynep’in doğum günü için parti veren Rutkay’ın planları hiç beklenmedik bir yerden sekteye uğrar.

Show TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ne Gemiler Yaktım dizisinin yeni bölümü 8 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.