03 Aralık 2023 Pazar 17:16
Ne Gemiler Yaktım İlk Bölüm 2.Önizleme

Ne Gemiler Yaktım İlk Bölüm 2.Önizleme  yayınlanmıştır.

Ay Yapım tarafından Show TV ekranları için hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez otururken, senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından kaleme alınıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil'in yanı sıra Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Nazmi Kırık, Ata Çağan Timur, Süreyya Kilimci, Çiğdem Selışık Onat ve Macit Koper gibi ustalar yer alıyor.

Annelikten başka hiçbir ortak noktaları olmayan Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan’ın (Devrim Özkan) yollarının kesişmesiyle başlayan ‘Ne Gemiler Yaktım’, iki kadının birbirinden destek alarak hayatta kalma mücadelelerine seyirciyi ortak edecek. Fidan’ın geride bıraktığı karanlık bir adam olan kocası Rutkay (Berk Hakman) ile Rutkay’ın pis işlerini açığa çıkartmak için uğraşan baş komiser Toprak (Erkan Kolçak Köstendil) ise Yasemin ve Fidan’ın hayatlarını tamamen değiştirecek noktada yer alacaklar.

Show TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Ne Gemiler Yaktım dizisinin ilk bölümü 4 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son Güncelleme: 03.12.2023 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.