05 Şubat 2022 Cumartesi 21:54
Oğlum 1.Bölüm 2.Fragmanı

Oğlum 1.Bölüm 2. Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Oğlum dizisinin ilk bölümü 9 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Umut, her zaman bir yolunu bulur, kayadan fışkıran bir çiçek gibi… Hikayesi ile izleyicileri derinden etkileyecek yeni dizi çok yakında ekranlarda olacak.

Birçok başarılı projeye imza atan Ay Yapım'dan bir umut hikayesi anlatacak olan Oğlum dizisi geliyor.

Ay Yapım, duygu dolu yeni bir projeyi izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Proje ve senaryo tasarımının Ahmet Katıksız’a, senaryosunun Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’a ait olduğu dizinin yönetmenliğini Gökçen Usta üstleniyor.

Başrollerinde Canan Ergüder ve Serhat Teoman gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Oğlum bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.