09 Ocak 2024 Salı 22:53
Ömer 39.Bölüm Fragmanı

Ömer 39.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Eda'nın başına gelenleri öğrenen Tahir, yaşananları söylemedikleri için Ömer'e ve Reşat'a öfke kusarak kızını alıp götürür. Emine ve Yaman'ın kaçırılması Ömer ve Reşat’ın tehlikeye atılmasına neden olur. Büyük sorunların ortasında kalan Gamze, beklenmedik hamileliğin getirdiği duygusal yükün ve stresin altında ezilirken bu haberi Ömer ile paylaşmak için doğru zamanı beklemektedir.

Kızının başına gelenlerden dolayı Şükran'ı suçlayan Tahir, ona ve Eda'ya büyük bir baskı uygularken, Vicdan ve Nilüfer de bu baskıdan payına düşeni alır. Bu duruma son vermek isteyen Reşat ise oğlundan beklemediği kadar sert bir karşılık görür.

Gamze evin satışa çıkarılmasının arkasında Nevzat'ın parmağının olduğunu öğrenirken, köşeye sıkışan Nevzat, Gamze'nin sakladığı sırrı Ömer'in öğrenmesine neden olur. Reşat'ın ise geçmişten çıkıp gelen karanlık misafir ile tanışma zamanı gelmiştir.

STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ömer dizisinin yeni bölümü 15 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.