16 Kasım 2023 Perşembe 21:12
Şahane Hayatım 4.Bölüm Fragmanı

Şahane Hayatım 4.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Mesut, Şebnem’in peşini bırakmıyor! İzmir’deki geçmişini araştıran, yolu eski okuluna düşen, Arzu’yla bile konuşan Mesut, bu sosyetik ve pırıltılı kadının sırrını çözmek üzere mi gerçekten? Yoksa peşine takılıp İstanbul’a kadar gelen gizemli yabancı, Mesut’u bambaşka, karmaşık bir yola mı sokacak?

Şebnem’in ise derdi başından aşkın! Niyazi karşısına çıktığı günden beri, çok büyük fedakarlıklarla kurduğu bu şahane hayat resmen su sızdırıyor. Mesut korkusu, dernek başkanlığı, cemiyetteki yerini koruma telaşı derken başına yepyeni bir bela açılıyor: Melisa!

Onur’un eski sevgilisi olan Melisa yıllar sonra çıkageliyor. Hem de baya iddialı bir şekilde… Amacı ise çok belli: Uzun zaman önce Onur’u elinden alan Şebnem’den, onu geri almak. Elbette ki arkası boş değil… Aysel, Şebnem’den kurtulma planları için düğmeye bastı. Melisa’yla sırt sırta operasyona başlıyorlar!

Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Şahane Hayatım dizisinin yeni bölümü 22 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.