11 Aralık 2023 Pazartesi 11:41
Sandık Kokusu 2.Bölüm 2.Fragmanı

Sandık Kokusu 2.Bölüm 2. Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

O3 Medya tarafından Show TV ekranları için hazırlanan ve çok güçlü bir anne kız çatışma hikayesini ekrana getirecek olan dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun otururken, senaryosu Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınıyor.

Annesine emanet ettiği oğlunun kaybolmasıyla büyük bir travma yaşayan Karsu’nun etkileyici hikayesini anlatacak dizide Özge Özpirinçci Karsu karakterine, Demet Akbağ ise Karsu'nun annesi Filiz karakterine hayat verecek. Dizide ayrıca Necip Memili Karsu’nun eşi Reha karakteriyle ve Metin Akdülger Atilla karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Kuzey’in kaybolması Karsu’nun (Özge Özpirinçci) hayatını mahvederken, Karsu ve Filiz (Demet Akbağ) bir daha görüşmemek üzere ayrılırlar.

Karsu üçüncü çocuğunu yeni doğurmuş, annesi Filiz ona yardıma gelmiştir. Filiz, kızı biraz rahat etsin diye Karsu’nun oğlu Kuzey’i İstanbul’a götürürken talihsiz bir olay olur ve Kuzey kaybolur. Kuzey’in kaybolması Karsu’nun hayatını mahvederken, Karsu ve Filiz bir daha görüşmemek üzere ayrılırlar.

Show TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sandık Kokusu dizisinin yeni bölümü 13 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.