14 Eylül 2022 Çarşamba 19:31
Senden Daha Güzel 14.Bölüm 2.Fragmanı

Senden Daha Güzel 14.Bölüm 2.Fragmanı sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Senden Daha Güzel dizisinin yeni bölümü 17 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Efsun'un Filiz tarafından vurulduktan sonra komaya girmesi üzerine Emir kendini suçlar. Kliniğin ise başı hiç beklenmeyen bir nedenden dolayı belaya girecektir. Emir'in Efsun'un vuruluşundan sonra yaşadığı korku onu hiç beklemediği bir doğa hayatına iter. Filiz tehdidi devam etmekte, Filiz'in yakalanamaması herkesi tetikte tutmaktadır. Efsun komadayken Emir'in söyledikleri ise Efsun'u hayatını değiştirecek adımlar atmaya itecek, Emir'e ulaşmak için atılacağı bir maceranın başlangıcı olacaktır.

Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Senden Daha Güzel bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.