19 Haziran 2022 Pazar 18:59
Senden Daha Güzel 3.Bölüm 2.Fragmanı

Senden Daha Güzel 3.Bölüm 2.Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Senden Daha Güzel dizisinin yeni bölümü 21 Haziran Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Senden Daha Güzel bu hafta yayınlanacak mı?

Dermatolog olarak çalışan Efsun, Gaziantep’te bir köyde babasıyla birlikte çiftlikte huzur içinde yaşamaktadır. Annesi küçük yaşta onu ve babasını terk ederek İstanbul’a taşınmış ve Türkiye’nin en önemli estetik cerrahlarından biri olmuştur. Efsun‘a 12 yaşından bu yana görüşmediği annesinden bir anda haber gelir. Annesi ölüm döşeğindedir ve onunla son bir kez görüşmek istemektedir. Şoförünü göndererek Efsun’u İstanbul’a davet eder. Annesini görmek için İstanbul’a giden Efsun büyük bir sürprizle karşılaşır. İstanbul’un en büyük estetik kliniğinin sahibi olan annesi, Efsun’dan klinikte çalışmasını ister ve bunun için onu zorlar. Bütün bunlar yetmiyor gibi, şoför sandığı Emir aslında annesinin ortağı Kaya Bey’in oğludur. Yakışıklı, karizmatik bir cerrah olan Emir, Efsun’un kliniği elinden almaya geldiğini sanıp Efsun ile mücadeleye girişir. Üstelik iki genç şirkete ait lojmanda komşudurlar…

Oyuncular: Cemre Baysel, Burak Çelik, Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak, Berat Yenilmez, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.