12 Temmuz 2022 Salı 15:19
Senden Daha Güzel 6.Bölüm 2.Fragmanı

Senden Daha Güzel 6. Bölüm 2. Fragmanı sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Senden Daha Güzel dizisinin yeni bölümü 19 Temmuz Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

 Son bölümde neler yaşandı?

Emir'in istifası kliniğe bomba gibi düşer. Efsun, Emir'i klinikte tutmak için elinden geleni yaparken onu tatsız bir sürpriz beklemektedir. Efsun'un eski sevgilisi Ali Bıçakçı klinik ekibinin katıldığı sempozyumdadır. Ali'nin gelişiyle bütün ilgi ona yönelir. Efsun, Ali ile ilişkisinin ifşa olmasını engellemeye çalışırken Emir de hayatında ilk kez yaşadığı kıskançlık duygusuyla baş etmeye çalışmaktadır. Acaba gerçekten de kıskandığı Ali Bıçakçı mı yoksa...?

Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Senden Daha Güzel bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.