01 Ocak 2024 Pazartesi 13:34
Senden Önce 1.Tanıtım Fragmanı

Senden Önce 1.Tanıtım Fragmanı yayınlanmıştır.

D Media tarafından Kanal D ekranları için hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Feride Kaytan otururken, senaryosunu Başak Anigün kaleme alıyor. Kış sezonunda ekrana gelecek Senden Önce dizisinin başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya paylaşıyor! Dizide Alp Navruz “Hakan” karakterine, Sinem Ünsal “Merve” karakterine, Nilperi Şahinkaya ise “Sahra” karakterine hayat verecek.

Başarılı bir iş insanı olan Hakan’ın 6 aylık eşi İrem’le problemli evliliğiyle açılacak olan dizi geçmişlerinden derin bağları olan iki kadının travmasını gözler önüne serecek.

Dizinin oyuncuları arasında Ali Gözüşirin, Kadim Yaşar, Nalan Kuruçim, Işıl Dayoğlu, Uğur Biçer, Altan Erkekli ve Uğur Uzunel de yer alıyor.

Kanal D ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Senden Önce dizisinin ilk bölümü yakında sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.