24 Kasım 2023 Cuma 17:53
Teşkilat 85.Bölüm 2.Fragmanı

Teşkilat 85. Bölüm 2. Fragmanı yayınlanmıştır.

Gökhan, yaptıklarının yanına kar kalacağından emindir. Fakat ekip Ömer’in planıyla hep bir adım ondan öndedir. Neslihan şirket ile alakalı konularda sürekli babasının ismi ile karşı karşıya gelir. Öğrendiği yeni gerçekse Çetin’in şirketin açık hedefi olmasıdır. Artık Gökhan’ın gölgesinde olmayan Scarlett, Neslihan ve yakınlarını ortadan kaldırmak için hamle yapmaktan geri durmayacaktır. Ömer, Gökhan’ı yurtdışında bir krize sebep olmadan Türkiye’ye getirip cezasını vermeyi amaçlar. Onun talimatlarını harfiyen yerine getiren ekip oluşacak pürüzlere karşı hep hazırlıklıdır. Hem Gökhan hem de şirket her zaman karşılarında Ömer’i ve ekibini bulacaktırlar.

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Teşkilat dizisinin yeni bölümü 26 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.