12 Kasım 2023 Pazar 13:11
Üç Kız Kardeş 62.Bölüm Önizleme

Üç Kız Kardeş 62.Bölüm Önizleme yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Adaletin peşinde olan Kartal, Türkan’ı esaretine mahkum etmeye devam mı edecek? Korman Ailesi Somer’in özgürlüğüne kavuşması ve Defne’nin velayetini almasıyla birlikte hayatlarını yola sokmaya çalışsalar da Korman Zeytincilik olarak güçlerini kaybetmeye başlarlar.

Türkan ise; kızının velayetiyle sarsılmış ve bu davanın peşine düşerken öfkesine yenilerek her şeyini kaybetmekle yüz yüze gelmiştir. Türkan kızının mı? aşkının mı? yoksa özgürlüğünün mü peşine düşecektir?

Mustafa cephesinde; iflasını duyurmasının ardından hayatının fırsatı niteliğinde bir teklif alır. Bu esnada Derya için işler pek de yolunda gitmeyebilir. Dönüş hastalığıyla mücadele verirken, kendini yine bir hayal kırıklığı içerisinde bulur.

KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü 14 Kasım Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.