05 Ocak 2024 Cuma 18:09
Üç Kız Kardeş 69.Bölüm 2.Fragmanı

Üç Kız Kardeş 69. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Rüçhan, tecavüze uğradığını söylüyor!

Sadık, ailesine zarar veren Uzay'a haddini bildirir. Rüçhan, tecavüze euradığını söyler. Somer, Sevilay'dan annesinin tecavüze uğradığını ve Kartal'ın Rüçhan'ın çocuğu olduğunu öğrenir. Peki Somer şimdi ne yapacak?

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle salı 20.00'da Kanal D'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Kormanlar Rüçhan’ın intiharıyla sarsılırken; Türkan, Rüçhan’ın intihar girişiminin geçmişine dayandığının farkına varır. Bu durumdan Somer’e bahseder ve birlikte Rüçhan’ı yaralayan geçmişinin izini sürmeye başlarlar. Diğer taraftan Rüçhan geçmişine takılıyken ailesi ve kendisi için adımlar atmaya başlar. Kormanlar Zeytincilik yavaş yavaş kan kaybetmeye başlarken Türkan ve Somer ise güçlü kalıp yeniden aile olmak için birbirlerine söz verirler.

Dönüş ve Uzay cephesinde ise Dönüş Müjgan’dan gelen bir telefon sonrası Uzay’ı ziyaret eder. Bu ziyareti Serdar öğrendiğinde hoş karşılamaz ve Dönüş’le sorun yaşarlar, Serdar sonrasında kararlılıkla Sadık’la hayırlı bir iş için konuşmaya gider.

Kalender ailesi Dönüş ve Serdar için toplandığında beklenmedik bir tehditle karşı karşıya kalırlar.

KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü 9 Ocak Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.