29 Kasım 2023 Çarşamba 13:28
Yabani 13. Bölüm Fragmanı

Yabani 13.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde yaşananlar.

Bagajda kan bulduktan sonra Rüzgar’ı bulmaya şehir dışındaki eve giden Alaz ve Yaman, üstü başı elleri kanlar içinde Rüya ile karşılaşırlar. Alaz ve Yaman Rüya’yı bu durumdan zararsız bir şekilde çekip almaya kararlıdır, bunun için her şeyi de yapmaya razıdırlar, yapacaklardır da…

Rüzgar’ın o evde olduğunu bilen babası Adil, oğlunu bulmaya gittiğinde tahmin etmediği bir manzara ile karşılaşır. Oğlu için endişelenen Adil polise ihbarda bulunur. Soysalan aile fertleri ihbar üstüne emniyete alınırken, bunlardan habersiz Alaz tarafından evine getirilen Rüya’nın yanına Yaman da gelir. Yaman Rüya’yı da alıp onları kimsenin bulamayacakları yer olan cehennemin dibine götürür.

O sırada Çağla’nın yanında olan Cesur ve Asi her şeyden habersiz Yaman’a ulaşamamanın gerginliğini yaşamaktadırlar.

Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yabani dizisinin yeni bölümü 05 Aralık Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.