10 Ekim 2023 Salı 11:33
Yalı Çapkını 41.Bölüm 2.Fragmanı

Yalı Çapkını 41.Bölüm 2.Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Marmaris’te yeni bir mağaza açmak üzere harekete geçen Halis Ağa, Nükhet’in de isteğiyle bu iş için Ferit ve Kaya’yı görevlendirir. Seyran, Suna, Asuman ve Abidin’in de plana dahil olmasıyla birlikte ekip soluğu Marmaris’te alır. Yalıda ise Nükhet, Kazım Ağa’yı idare etmeye çalışır ancak Kazım’ın talepleri gitgide artmaktadır. Orhan her şeyi boş vermişken ona tek iyi gelen Dicle ile geçirdiği zaman olur. Marmaris’te gönlünce eğlenen Seyran’ın hareketlerinden rahatsız olan Ferit; onu dizginlemeye çalışır. Suna, Abidin’e içindekileri döker. Kaya’nın yaptığı sürpriz Seyran ve Ferit’i bir anlaşmazlığa sürükler.

STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.