10 Kasım 2023 Cuma 11:16
Yalı Çapkını 45.Bölüm 2.Fragmanı

Yalı Çapkını 45. Bölüm 2. Fragmanı yayınlanmıştır.

Nükhet, kendisine yöneltilen suçlamalardan sıyrılmanın yolunu bulur ve beklenmedik bir hamle yaparak evi terk eder. Ferit ve Abidin, Taylan’ı markaj altında tutmaya devam ederler. Kazım ise Suna ve Kaya konusunda Halis Ağa dahil herkesi sıkıştırır. Halis Ağa, Kaya’nın da olumlu tavrı üzerine Suna ve Kaya’yı sözlendirmeye karar verir. Seyran, fotoğrafların hesabını Ferit’e sorar. Ferit bu işin altında Pelin’in olduğundan şüphelenir ve öğrenmek için harekete geçer. Seyran, Suna ve Kaya olayını çözmeye çalışırken, Suna ile arasındaki ipler gerilir. Pelin ve Pırıl fotoğraflarla ilgili planlarını ilerletirler. Şehmuz ise Pelin konusunda kontrolü iyice ele alır.

STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü 10 Kasım Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.