09 Kasım 2023 Perşembe 11:15
Yargı 71.Bölüm Fragmanı

Yargı 71.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır. Ceylin'in, silah planı tutacak mı?

Ceylin, Filiz'den kurtulabilmek için bir plan yapar. İkili arasındaki durum ortalığı kasıp, kavurur. Ilgaz, sevdiği kadının hayatından endişe eder; fakat, Ceylin ile ilgili bir durum aklını karıştırır.

Son bölümde neler yaşandı?

Mercan’ın bulunuşu başta Ilgaz ve Ceylin olmak üzere herkesin dünyasını aydınlatmıştır. Kızlarıyla yeniden tanışmak, onu anlamak ve tekrardan aile olabilmek yolunda Ceylin ve Ilgaz’ı büyük bir çaba beklemektedir.

Her seferinde Kadir’in karanlığına biraz daha bulanan Yekta, büyük bir karar vermek durumundadır. Henüz neye bulaştıklarını tam da anlayamayan Osman, Can ve Çınar’ı ise halletmek zorunda oldukları görevler sıkıştırmaktadır. Öte yandan Merdan, Defne ile ilgili hiç de hoş olmayan bir gerçeğin peşine düşecektir.

Nil’in, Filiz ve Dilek dosyasında atacağı adımlar ve sonuçları herkesi hayrete sürükleyecektir. Evladının yokluğuyla sınanan Ceylin, kendisi ile ilgili büyük bir sınav vermek durumunda kalacaktır.

KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yargı dizisinin yeni bölümü 12 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.