17 Aralık 2019 Salı 16:42
Zalim İstanbul 24.Bölüm Fragmanı

Cemre ve Nedim kavuşuyor mu?! Zalim İstanbul 24. Bölüm Fragmanı Yayında! Cemre Cenk'ten boşanmak istiyor!

Nedim şirketi geri alabilecek mi? Şeniz Nedim'in her şeyi hatırladığını öğreniyor! Cenk Cemre'den boşanacak mı? Tüm cevaplar 23 Aralık Pazartesi akşamı Kanal D'de. Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği ZALİM İSTANBUL 24. Bölüm 23 Aralık Pazartesi akşamı Kanal D'de.

Zalim İstanbul 24. Bölüm Fragmanı yayında! Nedim, Ceren ve Şeniz'in tuzağına düşüyor!

İntikam ateşiyle yanan Nedim planlarını hızlıca devreye sokar. Cemre'nin Nedim ile konuşma çabaları da fayda sağlamaz. Şeniz duruma el atmaya kararlıdır. Nedim'in yaptığı her şeyi hatırladığını öğrenir ve kendini kurtarmak için bir plan hazırlar. Bu plandaki ortağı ise düşmanı olarak saydığı Ceren'in ta kendisidir. Ceren Şeniz'e güvenmese de plana dahil olur ve Nedim'i tuzağa çeker.  Diğer taraftan Cemre, Cenk'ten boşanmak istediğini söyler. Fakat Cenk, Cemre ile aynı şeyi düşünmemektedir. Şeniz'in planı işe yarayacak mı?

Zalim İstanbul yeni bölümüyle 23 Aralık Pazartesi 20.00'da Kanal D'de!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.