02 Şubat 2017 Perşembe 14:11

Adı Efsane 2. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Tarık'ın, kızlarının ardından havaalanında yaşadığı duygusal durum, izleyicilerin yüreklerini dağladı. Tarık, kızlarının Londra'ya gitmesine mani olabilecek mi? Melis ve Zeynep'le yeniden aile olma hayalleri kuran Tarık, şimdi ne yapacak?

Basketbol takımının haylaz öğrencileri onaylanmayacak hareketler içerisinde bulunuyor. Bu şiddetli kavga nasıl sonuçlanacak? Melis, babası Tarık ile ciddi bir tartışma yaşıyor. Annesinin vefakar davranışlarının babasında olmadığını söylemesi Tarık'ın için fırtınalar koparıyor. Havaalanında her şeyini kaybetmişçesine yıkılan Tarık, kızlarıyla birlikte mutlu olmayı başarabilecek mi? Melis ve Zeynep, teyzeleriyle birlikte Londra'ya giderek geri dönüşü çok zor olacak bir yola mı girecekler?

Adı Efsane, heyecan dolu yeni bölümüyle 4 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Anahtar Kelimeler:
Adı Efsane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.