10 Şubat 2017 Cuma 19:14

Hayat Şarkısı 42. Bölüm için yayınlanan 2. Fragmanında, Hülya Kerim’in canını yakacak yeni adımını atıyor ve yüzüğü çıkartıyor. Kerim, bu yeni durum karşısında artık çabalamaktan vazgeçiyor. Eskiye dönemeyeceklerini düşünen Kerim, Hülya’ya “yüzüğü de çıkartmışsın artık işlemleri başlatabiliriz” diyerek kırgınlığını ve vazgeçmişliğini dile getiriyor.

Hayat Şarkısı 42. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Hülya’nın çıkarttığı yüzük, Kerim’in yüreğine kor gibi düşüyor. İkili için artık şanslarının kalmadığını düşünen Kerim, Hülya’ya karşı pes ediyor ve onun istediği gibi boşanma işlemlerine evet diyor. Çıkan yüzükle dertlerinden arınmayan, üstüne daha fazla acı çeken Hülya cephesinde olaylar sadece bununla da sınırlı değil.

Gizemli çiçeklerin sahibi bu sefer eve girerek, Hülya’ya not bırakıyor. Mesajı alan Hülya’nın içine yeni bir endişe düşüyor, çocuklar! Çocukların canı tehlikede mi? Gizemli kişinin kim olduğu belli olacak mı? Hülya ve Kerim bu sefer bitiyor mu? Tüm bu soruların cevabı, 14 Şubat Salı 2017’de yayınlanacak olan Hayat Şarkısı yeni bölümde!

Son Güncelleme: 10.02.2017 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.