12 Mart 2017 Pazar 14:44

Hayat Şarkısı 46. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Cem, Cevher ailesine Kerim ve Hüseyin'in olduğu bir video görüntüsü gönderiyor. Cevher ailesini seçimi çok zor olan bir şantaj bekliyor!

Cem, Kerim ve Hüseyin'i gaz etkisi altındayken zor kullanarak kaçırmıştır. Hülya ve Cevher ailesinin tüm üyeleri ise merakla bunun sonuçlarını beklerken onlara bir video görüntüsü gelir. Filiz'in kaydı çektiği görüntüler Cevher ailesine ulaşır. Cem, Mehmet Bebek'i paylaştığı adrese gelmesini ister. Yoksa Kerim ve Hüseyin'in son günleri olacağını iletir. Bunu duyan Bayram Cevher ise oğulları için Mehmet Bebek'ten vazgeçmeye hazırdır. Lakin önce geçmesi gereken Hülya faktörü vardır. Hülya elinden gelen her şeyi yapsa da Bayram Cevher'in Mehmet Bebeği götürmesini engelleyemez. Hülya, tüm sevdiklerini Cem'in elinden kurtarmak için çıkış yolu bulabilecek mi? Cem'in sıradaki hain planı ne?

Hayat Şarkısı heyecan dolu yeni bölümüyle 14 Mart Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Anahtar Kelimeler:
Hayat Şarkısı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.