14 Mart 2017 Salı 23:39

Hayat Şarkısı 47. Bölüm Fragmanı yayında! Bayram Cevher, Cem'in planı sonucunda öldürülecek mi? Hülya, tekrardan Mehmet'i görebilecek mi?

Hüseyin ve Kerim'i etkisiz hale getirip kaçırtan Cem, sıradaki hamlesini yapar. Kerim ve Hüseyin'in yer aldığı görüntüyü Cevher ailesine göndererek onlardan Mehmet'in getirilmesini yoksa Cevher ailesinin evlatlarını ölümün beklediğini söyler. Hülya'nın kesin tavrıyla karşı olduğu bu duruma Bayram Cevher oğullarını kaybetme korkusuyla dayanamaz ve Mehmet'i zorla alarak Cem'in istediği yere doğru yola çıkar. Hülya Mehmet'in kaybıyla üzüntüye boğulur. Cem'in adamları Bayram Cevher'i beklemektedir. Lakin Cem, sözünün aksine aklındaki sinsi planı uygulayacaktır. Adamlarına verdiği emir ile Bayram Cevher'in öldürülmesini ister. Silahın namlusu Bayram Cevher'i gösterir. 

Hayat Şarkısı heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Mart Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de

Son Güncelleme: 15.03.2017 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.