03 Şubat 2017 Cuma 19:43

Sinan vuruluyor! Poyraz, kollarında oğlu ile perişan bir şekilde hastaneye yetişmeye çalışıyor. Sinan'a ne olacak?Poyraz Karayel 79.Bölüm Fragmanı yayında! Sinan, yaşam mücadelesi veriyor! Poyraz ve Ayşegül için ise hastanede zorlu bir bekleyiş süreci başlıyor!

Poyraz Karayel 8 Şubat Çarşamba yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen fragmanda Sinan'ın önceki bölümde vurulmasıyla ölüp ölmediği merak konusu olmuştu. Poyraz Karayel yeni bölümde ise Sinan, Poyraz'ın kucağında hastaneye yetiştirilirken Ayşegül ve sevenleri için de oldukça zorulu bir bekleyiş başlıyor! Sinan'ın verdiği yaşam mücadelesi Poyraz'ı derinden etkiliyor! Peki Sinan, hayata tutunabilecek mi? Ayşegül ve Poyraz bu süreçte birbirlerine nasıl destek olacak?

Poyraz Karayel yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.