15 Nisan 2017 Cumartesi 10:03

Seni Kimler Aldı; 26 yaşında genç kızın bir gün ansızın aldığı bir bilgiyle tüm hayatı değişir. Gerçek adının Zeynep ve Zehra adında bir kız kardeşi olduğunu öğrenir. 2 yaşındayken ailesi tarafından kardeşinin ameliyatı masraflarını karşılayabilmek için bir aileye satıldığını öğrenmesiyle Zeynep biyolojik ailesinden hesap sormaya karar verir. 

Annesini ve kız kardeşini arkadaşça tanımaya çalışırken, gerçekleri derinlemesine öğrenmeye ve hatta ailesinden intikam almaya and içer.

Başrollerini Duygu Yetiş, Yurdaer Okur, Yiğit Kirazcı ve Fulya Zenginer'in paylaştığı Seni Kimler Aldı dizisi yakında Atv ekranlarında!

Yapımcılığını Pastel Film Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün yaptığı, yönetmenliğini Sadullah Şentürk'ün üstlendiği, senaryosunu Pınar Uysal ve Yazım Ekibinin (Tufan Bora, İbrahim Güler, Erdal Bektaş) yazdığı ve öykü sahibi-senaryo süpervizörü Esin Gök'ün olduğu ''Seni Kimler Aldı'' çok yakında atv'de...

Anahtar Kelimeler:
Seni Kimler Aldı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.