06 Mart 2017 Pazartesi 23:22

Vatanım Sensin 18. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ali Kemal, General Cevdet'e kurulan büyük tuzağa ortak oluyor! Mehmet'in ateşlediği silah General Cevdet'i öldürecek mi?

Eşref Paşa'nın öldü bilinmesiyle ailesinin Cevdet'e olan nefreti zirveye ulaşır. Azize'nin ve Ali Kemal'in Türk halkına umut verici konuşması çok önemli bir ayaklanmaya, milli bilincin bir araya gelmesine yardımcı olur. Ali Kemal, General Cevdet'in tüm yaptıkları için hesap vermesi gerektiğini düşünür ve onunla yüzleşir. Cevdet'in esas vazifesi için ailesiyle arasında artık uçurum vardır. Eşref Paşa ise Azize'ye olan güvenini Cevdet'e söyler. Azize, eşref Paşa'nın haytta olduğunu öğrenecek mi?

İzmir'e gelen Yunan casusu ise Tevfik'i satın almanın peşindedir. Tevfik bu sadakat yeminine ne cevap verecek?

Leon ve Hilal'in yakınlaşmasıda farklı bakış açıları olsun, konumları olsun daha ne kadar ilerleyebilecek?

Ali Kemal, Mehmet ile beraber General Cevdet'e tuzak kurar. Gayeleri tüm yaptıkları için ona bir bedel ödetmektir. Yoksa General Cevdet ölecek mi?

Vatanım Sensin, heyecanla beklenen tekrarsız yeni bölümü ile 9 Mart Perşembe 20.00'de Kanal D'de!

Son Güncelleme: 06.03.2017 23:27
Anahtar Kelimeler:
Vatanım Sensin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.