13 Aralık 2020 Pazar 21:33
Alev Alev 7.Bölüm Önizleme

Alev Alev 7.Bölüm Önizleme yayınlanmıştır. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Alev Alev dizisinin yeni bölümü 17 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Çelebi'nin zekice hamlesinin ardından Cemre bir yol ayrımına gelmiştir. İskender'in Ömer'den alacağı intikam bu defa çok daha sert olur. Bülent, Çiçek ile Tomris'in zayıf noktalarını bulmuş ve onlara şok olacakları bir sürpriz hazırlamıştır. Rüya, Ozan ve Ömer, Cemre'nin destekçileri olarak Kayabeyli Ailesi'ne karşı güçlerini birleştirirken, Çelebi Rüya'yı hiç beklemediği yerden vurur. Yedikule Mahallesi beklenmedik olaylara gebedir.

Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Alev Alev bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.