05 Aralık 2020 Cumartesi 11:29
Arka Sokaklar 569.Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 569.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü 11 Aralık Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Mesut’un bomba düzeneği olan arabanın yanında olması ve bunu alkollü olarak yapması ekibin içinde ciddi olay olur. Rıza Baba çok net konuşur. Canını tehlikeye attığı için Selin, Mesut’un yakasına yapışır. Mesut, kendisine gelen tepkilere dayanamaz ve sert tepki verir. Rıza Baba geri adım atmaz ve en ufak bir hatasını beklediğini söyler. Gözü fazlasıyla Mesut’un üzerindedir.

Başak, tatlı tatlı ev hazırlama telaşındadır. Engin yoğunluktan her detayda Başak’ın yanında olamasa da elinden gelen özveriyi göstermektedir. Hamilelik ilerler, bebeğin cinsiyetini öğrenmek için doktor kontrolüne birlikte giderler.

Arka Sokaklar 569. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, Başak'ı kaçıran Servan'ın peşine düşüyor!

Başak'ı kaçıran Servan, başta Engin olmak üzere tüm ekibi peşinden sürüklemektir. Başak için endişelenen Engin Servan'ı yakalamak için ant içer. Öte yandan Mesut'un sorunları devam etmektedir. Rıza Baba Mesut'a bir uyarıda bulunur.  Hakan ise tehlikeli bir durumun ortasında kalır.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00'da Kanal D'de!

Son Güncelleme: 05.12.2020 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.