22 Temmuz 2019 Pazartesi 20:28
Benim Tatlı Yalanım 7. Bölüm Fragmanı

Nejat, eşinin onu hiç beklemediği bir anda terketmesinin üzerine 6 yaşındaki kızı Kayra ile birlikte zorlu bir mücadeleye girerler. Kızına hem annelik hem babalık yapmak zorunda kalan Nejat artık tamamen kendisini kızına adamıştır. Tanınan ünlü gözlük firmasının sahibi olan Nejat, özel hayatını düşünememektedir. Ancak ta ki bir gün Suna ile tanışana kadar. Suna, Nejat ile Kayra'nın hayatına girer ve artık hikayemiz daha eğlenceli bir hal almaya başlar.

Başrollerinde Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu'nun yer aldığı  Benim Tatlı Yalanım dizisi oyuncu kadrosunda, Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz, Ali Yoğurtçuoğlu, Seda Türkmen, Ahmet Saraçoğlu ve Cem Zeynel Kılıç gibi başarılı isimler yer almaktadır.

 Benim Tatlı Yalanım dizisi karakterleri

Nejat (Furkan Palalı); Başarılı gözlük firması sahibi Nejat, eşinin onu terketmesi ile kızıyla birlikte yaşam mücadelesi vermeye başlar. Hem annelik hem babalık yapmaya başlayan Nejat, kızı ile devam ettirdiği eğlenceli hayatına bir de aşık olduğu kadını dahil edecektir. Suna'ya aşık olan Nejat'ın oldukça heyecanlı bir hayatı mevcut.

Suna (Aslı Bekiroğlu); Suna oldukça güzel ve eğlenceli bir kişiliktir. Eğitimine devam eden Suna bir gün Nejat ile tanışacaktır. Komik bir karşılaşma ile tanışan Nejat ve Suna'nın hayatı tamamen değişecektir. Suna, Nejat ile Kayra'nın hayatını renklendirmek için elinden geleni yapacaktır.

Kayra (Lavinya Ünlüer); Nejat'ın tatlı kızı. Annesinin onu terketmesinin ardından babası ile birlikte yaşamaya başlar.

Benim Tatlı Yalanım, yeni bölümü ile 25 Temmuz Çarşamba 2018 tarihinde Star TV ekranlarında olacak. Bu hafta yayınlanacak olan bölümü, yine birbirinden heyecanlı gelişmelere sahne olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.