09 Haziran 2022 Perşembe 20:47
Gizli Saklı 2.Bölüm Fragmanı

Son bölümde neler yaşandı?

Naz’ın Polis Akademisini birincilikle bitirmesini kutlamak için annesi ve dayısı, mahallelinin de olduğu bir yemek organize eder. Bu yemek sırasında karşı kaldırımda yaşanan şüpheli bir olay Naz’ın dikkatinden kaçmaz ve hemen şüphelendiği şahsın peşine düşer. Kısa bir takipten sonra şüpheliyi yakalar ama bir sorun vardır. Yakaladığı kişi organize şubenin sivil operasyonlarının vazgeçilmez ismi Komiser Pamir’den başkası değildir. Bu şanssız karşılaşmanın ardından, kader onları büyük bir silah kaçakçısı olan Tarık Koşuoğlu’nun yakalanmasını hedefleyen gizli bir operasyonda tekrar bir araya getirir. Üstelik karı koca olarak. Naz ve Pamir artık Tarık Koşuoğlu’nun yeni komşuları Yaz ve Levent Güneş’tir.

Gizli Saklı Her Çarşamba 20.00'de FOX'ta! Pamir ile Naz, gerçek isimleriyle Levent ve Yaz’ın aşk hikayesini konu edinecek dizide başrolü paylaşan Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal gizli polis olarak izleyenlerin karşında yer alacak. Gizli Saklı dizisi, yaz dizisi olarak Fox'ta! İki polisin hikayesinin anlatıldığı Gizli Saklı’da ayrıca Şebnem Sönmez, Şinasi Yurtsever, Tardu Flordun, Ece Dizdar, Bülent Emrah Parlak, İdris Nebi Taşkan, Selçuk Borak, Fulden Akyürek ve Ersel Şibil rol alıyor.

TÜR: DRAMA KOMEDİ YAPIM ŞİRKETİ: NO:9 PRODUCTIONS YAPIMCI: YAĞMUR ÜNAL YÖNETMEN: ŞAHİN ALTUĞ SENARYO: ŞAHİN ALTUĞ MÜZİK: MERT OKTAN - JINGLE JUNGLE

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.