11 Aralık 2020 Cuma 22:17
Hekimoğlu 29. Bölüm 2. Fragmanı

Hekimoğlu 29. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ateş, Memoli'nin hastalığına çare bulacak mı?

Memoli'nin yakalandığı hastalık hızla ilerlemektedir. Ateş duruma çare arar. Yapmak istediği yöntemi İpek kabul etmez. Ancak Hekimoğlu Memoli'yi kurtarmaya kararlıdır. Hekimoğlu riski göze alır ve Memoli'nin yanına gider. İşin en önemli kısmı ise Memoli'ye kalmıştır. Memoli ne yapacak?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Hekimoğlu ekibi için sınırları zorluyor…

Ekip, kafasında kurşun parçaları olmasına rağmen kahkaha atmaya devam eden bir vakayla ilgilenir. Mehmet Ali’nin vakaya karşı önyargılı olduğu kimsenin dikkatinden kaçmaz. Oysa vaka Mehmet Ali’nin geçmişinden biridir.

Hekimoğlu olay yeri incelemeye Mehmet Ali’yi gönderir. Fakat Mehmet Ali vakanın evinde hastalığın sebebinden çok daha fazlasını bulur ve hastalık ona da bulaşır. Tanı koymak için sınırları zorlayan Hekimoğlu, hastane yönetimine karşı İpek’i zor durumda bırakır.

Hekimoğlu hastalığın nedenini bulabilecek mi? Karantinadaki Mehmet Ali, geçmişiyle barışabilecek mi? Mehmet Ali’ye kızgın olan Zeynep, onun hayatını kurtarmak için adım atacak mı? Emre, Hekimoğlu’nu karşısına alıp İpek’in teklifini kabul edecek mi?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.