11 Aralık 2020 Cuma 11:44
Mucize Doktor 42.Bölüm Fragmanı

Mucize Doktor 42.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü 17 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Sevilay olayı sosyal medyada bomba gibi patlar ve hem Tanju hem de hastane köşeye sıkışır. Durumu kurtarmak isteyen Tanju, Ferman’a zorlu bir vakayı alması için baskı yapar. Ama Ferman’ın başka planları vardır. Diğer tarafta Nazlı’yla ayrılığın boyutlarını yeni kavrayan Ali depresyondadır. Ama o da kendini Ferman’la tutuştukları garip bir cerrahi düellonun ortasında bulur.

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Mucize Doktor bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.