15 Kasım 2019 Cuma 09:45
Kurşun 5.Bölüm Fragmanı

Kurşun 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı hemen izle! Kurşun dizisinin yeni bölümü 20 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00 de FOX TV'de!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Orhan, Nuri’yi İstanbul’un boğası yapan kişinin Kerim paşa isimli kişi olduğunu öğrenip onun yerini buluyor. Harun’la birlikte Kerim paşanın yaşadığı yere giden Orhan, ölü bir adam ve boynunda beni bulamazsın yazısını buluyor. Leyla’nın Gülce’nin davada tanıklık yapacağı haberi, onun ifadesini değiştirmesiyle yalan oluyor. Gazetenin müdürü Leyla’yı yanına çağırıp onun yüzünden yalan haber yaptıklarını, Orhan’la yakın ilişkisi olduğunu öğrendiğini söyleyip bir daha böyle bir şey olursa ondan istifasını vermesini istiyor.

Leyla, Orhan’ın kendisini kullandığı bir gazeteci durumuna düşüyor. Feraye’nin yanına giden Leyla onunla röportaj yapıyor. Evde Leyla’nın annesi kızının Feraye ile yaptığı röportajı öğrenip sinir krizi geçiriyor. Leyla, her şeyi anlatmak için Orhan’ı arıyor ancak yapamıyor. Orhan, sesinin kötü gelen Leyla’yla konuşmak için onun evine gidiyor. Orhan, Nuri’nin bir kızı olduğunu öğrendiğini söylüyor. Onu kızı üzerinden vuracağını söyleyen Orhan’a Leyla, belki o kızın masum olabileceğini söylüyor. Bir gün o masumu bulursa onunla birlikte Orhan’ın karşısında olacağını söylüyor.

Son Güncelleme: 15.11.2019 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.